Alexandra de Jong- van RielEERSTE AUTOTECHNICUS - RECEPTIONISTE

WIE

Naam: Alexandra de Jong- van Riel
Geboortedatum: 24 oktober 1992
Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.00-18.00 uur

PROFIEL

Sinds 2015 ben ik werkzaam binnen het bedrijf van mijn vader. Eerst parttime als administratief medewerkster, naast mijn baan als begeleider in de verstandelijk beperkten-zorg. Sinds 2018 ben ik fulltime in dienst en na het afronden van mijn opleiding mag ik mij nu ook eerste monteur noemen. U kunt mij dus zowel in de werkplaats als achter de receptie vinden. Ik geniet van de afwisseling en ik hoop in de toekomst het stokje te kunnen overnemen van mijn vader.

MIJN SPECIALISMEN

Receptie

Ik sta u graag te woord bij onze receptie. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen en als ik niet direct een antwoord paraat heb, ga ik bij mijn collega’s of andere bronnen ten raden. Of het nu een technische vraag, prijsopgave of advies over uw auto is: ik help u graag!

Klaar terwijl u wacht

Omdat ik ook veel achter de receptie sta, zijn de kleine reparaties voor mij een goede aanvulling. U kunt bij ons altijd even aankomen voor een kapotte lamp, ruitenwisser vervangen, band reparatie o.i.d. U kunt dan genieten van een kopje koffie of thee, terwijl ik (of mijn collega) uw kleine reparatie uitvoer.

Sleutels inleren

Wij kunnen voor bijna alle merken sleutels en afstandsbedieningen bestellen (of losse onderdelen ervan, zoals de knopjes). De nieuwe sleutel moet alleen nog ingeleerd worden voor gebruik. Dit betekent dat het contactslot en de sleutel dezelfde code moeten krijgen om de auto te kunnen starten. Dit alles regel ik graag voor u. Mail of bel voor de mogelijkheden!

MIJN ERVARING

Elektrische- en hybride voertuigen cursusWerkverantwoordelijke EV en hybride

Na het volgen van deze cursus ben ik bevoegd om te werken aan elektrische- en hybride voertuigen. Ook ben ik direct aangesteld als werkverantwoordelijk, wat betekent: dat ik alle werkzaamheden aan deze type auto’s mag uitvoeren en verantwoordelijk ben voor de veiligheid van de auto, mijn collega’s en de omgeving.

Eerste autotechnicusMonteur

Met het behalen van dit diploma ben ik eerste autotechnicus.

© Garagevanriel 2020