Bram MartensMONTEUR / SCHADEHERSTELLER

WIE

Naam: Bram Martens
Geboortedatum: 12 02 1953
Werkdagen: wisselend

PROFIEL

Sinds +/- 2002 ben ik werkzaam binnen Garage van Riel. Zoals u hier beneden kunt lezen ben ik bij diverse (schadeherstel) bedrijven gewerkt voor deze tijd. Ik ben even een tijdje met pensioen gegaan, maar aangezien ik graag bezig ben kom ik ondertussen weer een paar ochtenden in de week werken.

 

 

MIJN SPECIALISMEN

SCHADE HERSTELLEN

Voorheen ben ik werkzaam geweest bij een schade herstelbedrijf. Mijn specialisme ligt dan ook bij het herstellen van schades. Ook maak ik een schadetaxatie en overleg zo nodig met de verzekeraar. Bij het uitpoetsen van oppervlakkige krassen of het uitdeuken van een klein deukje kan ik u helpen. Voor grotere schades werken wij samen met schadebedrijven wie de gereedschappen en kennis in huis hebben om dit zo goed mogelijk op te lossen.

CARROSSERIE

Bij het repareren van schades moeten er vaak ook losse onderdelen vervangen worden. Denk hierbij aan buitenspiegels, raammechanismes, koplampen, deurpanelen en dergelijke. Door jarenlange ervaring weet ik van allerlei merken hoe deze delen ge(de)monteerd moeten worden en kan ik u zo snel mogelijk helpen.

MIJN ERVARING

(SCHADE)MONTEURGARAGE VAN RIEL

Sinds deze tijd ben ik al werkzaam bij Garage van Riel, met een tussenpauze van mijn pensioen.

SCHADEMONTEURDIVERSE BEDRIJVEN

Na mijn opleiding heb ik enkele jaren bij ‘van Tilburg- Bastianen’ gewerkt. Daarna heb ik +/- 7 jaar bij ‘van Ham’ gewerkt en nog een kleine 12 jaar bij ‘Frie Rasenberg ‘.

OPLEIDING EERSTE SCHADEMONTEUR

Na de MTS ben ik de opleiding tot eerste schademonteur gaan volgen en heb ik mijn diploma behaald.

© Garagevanriel 2020