Jan van RielDIRECTEUR

WIE

Naam: Jan van Riel
Geboortedatum: 14 mei 1964
Werkdagen: Dinsdag, woensdag & vrijdag van 08.15 - 18.00 uur
Email: info@garagevanriel.nl

PROFIEL

Sinds mijn 16e levensjaar ben ik al werkzaam binnen ons familiebedrijf. In 1991 hebben mijn vrouw en ik het bedrijf overgenomen. In al die jaren zijn er vele veranderingen geweest. Zo heb ik vroeger nog een lange tijd fietsen gemaakt binnen ons bedrijf en hebben we nog jarenlang een doe-het-zelf winkel en benzinestation gehad. Van de dagelijkse reparaties aan auto’s welke nu bekend staan als oldtimers tot de elektrische voertuigen welke we nu ook in onderhoud hebben. Er is veel veranderd, maar gelukkig ook veel hetzelfde gebleven. Want ook die oldtimers komen nog steeds voor en doordat de techniek niet stil is blijven staan, is ons werk nog steeds iedere dag een uitdaging.

MIJN SPECIALISMEN

Oldtimers

Omdat ik al sinds jongs af aan mee werkte in de garage heb ik al vele soorten voertuigen gerepareerd en van vele monteurs mogen leren. Tegenwoordig zijn er nog weinig monteurs wie zich wagen aan oldtimers, maar ik houd ervan om nog aan de ‘echte’ auto’s te mogen werken.

Mercedes

Ik werk aan alle merken auto’s, maar Mercedes is mijn favoriete merk. Hier weet ik het meeste vanaf en werk ik erg graag aan.

Storing zoeken

Door mijn jarenlange ervaring in de automotive branche heb ik al veel verschillende problemen voorbij zien komen. Doordat ik vergelijkbare situaties al eens heb meegemaakt en de juiste metingen kan verrichten, kan ik vaak snel een goede diagnose stellen.

MIJN ERVARING

DIVERSE CURSUSSENAUTOMOTIVE ACADEMY

Ik heb dit jaar de volgende cursussen succesvol afgerond bij de Automotive Academy:

  • Elektrische en hybride voertuigen
  • Toepassen Diagnose Gereedschap en Werkplaatsdocumentatie

DIVERSEN CURSUSSEN

In de tussentijd heb ik niet stil gezeten en ben ik cursussen blijven volgen om geschoold te blijven. Zo heb ik meerdere malen mijn Turbo-Hoet Partnerschap cursussen gevolgd en gehaald.

APKKEURMEESTER

Rond 1990 heb ik mijn APK bevoegdheid behaalt en heb sindsdien iedere 2 jaar mijn examens behaald voor de verlenging ervan.

VAKDIPLOMA MIDDENSTANDOPLEIDING

EERSTE MONTEUROPLEIDING

TWEEDE MONTEUROPLEIDING

LTSOpleiding

© Garagevanriel 2020